Dit zijn de Jantina's

Jan van Leeuwen

Dag schattepopjes, Ik ben Jan van Leeuwen en woon ik samen met mijn wijfie Tina in de mooie stad van rood, zwart en groen en wij lopen de 4daagse mee: Nijmegen. Jaren geleden, ‘t was aan de Costa del Sol, zag ik een mooie dame lopen en dacht: wat een sexbomb. Na een avondje bruut stappen en swingen op disco inferno reden we via een country road naar mijn hotelkamer. Daar waren we all night long en sindsdien zijn we samen en onafscheidelijk. Nu, heel wat jaren later, is onze Jan jr. verhuisd naar Amerika, op zoek naar beauty and the brains, knallen wij het land weer door om eenieder te laten genieten van onze zang, dans, humor en gezonde dosis zelfspot. Samen met Kees en mijn Tina, want zij gelooft in mij. Wij zijn DE Feestact van Nijmegen.

Tina van Leeuwen

Hallo lieve mensen, Ik ben Tina van Leeuwen. Een geboren en getogen Rotterdamse (Charlois) en nu woonachtig samen met m’n mannetje Jan in Nijmegen. Tijden lang hebben we opgetreden in Rotterdam, Groningen en omstreken maar toen onze kleine Jan jr. werd geboren in Nijmegen hebben we er tijdelijk een punt achter gezet. Na jaren bloed, zweet en tranen van het opvoeden besloten Jan en ik om weer aan onze Fame te gaan werken. Nu gaan we er, samen met onze managert Kees, weer helemaal voor.

Soms zie ik van die mooie blauwe ogen en denk ik terug aan de italiaan tijdens die heerlijke vakantie in Viva Espanja en krijg ik een heel apart gevoel van binnen. Dan denk je dat je alles mag van mij, en slinger ik naar je hoofd: ik leef niet meer voor jou. Maar… I will always love you.

Kees de Managert

Beste mensen ik ben Kees, managert van De Jantina’s. De feestact van Nijmegen. Sinds jaar en dag single en tour ik met hen van feest naar feest want een vrijgezel die gaat pas slapen als de klus is geklaard. Ik zeg altijd maar zo: “You never walk alone” als Greatest Lover. Zodra we op de plaats van bestemming zijn aan gekomen en we de buhne betreden is het altijd leve de lol en als je de mensen dan los ziet gaan op onze muziek zit ik altijd lekker in m’n vel. Soms riepen ze wel eens uit de zaal tegen mij: Hé Kees, daar sta je dan, verdomd alleen! Als managert laat ik me natuurlijk niet kennen en zodoende zing ik als een vrolijke koster dan wat liedjes over de ober en vlieg met me mee maar wil dan wel zo snel mogelijk terug naar mijn meisjes van de nacht. Sinds jaar en dag zijn wij ook trots om te zeggen dat wij bij de familie van De Dag Van Het Levenslied horen. Elk jaar met moederdag op het Valkhof.